Skip to content
Friesland

Friesland

Cannabisolie in Friesland

Friesland is sinds 2 oktober 2015 een informatiepunt voor cannabisolie rijker. De Medical Social Club ‘Suver Nuver’ is op deze datum in Leeuwarden neergestreken.

Wat is een Medical Social Club?

Een Medical Social Club is een club voor patiënten (members only) die cannabisextracten gebruiken voor medicinale doeleinden.

Medical Social Club Friesland fungeert als informatiecentrum waar mensen informatie kunnen krijgen over het gebruik van cannabisolie, daarnaast heeft het een verbindende functie voor patiënten, kwekers en extraheerders. De club krijgt steun van biologische cannabiskwekers die plantmateriaal leveren en professionals die uit het plantmateriaal cannabisolie met THC extraheren.

N.B. Uiteraard kunt u ook uw cannabisproducten per post eenvoudig en discreet naar uw huisadres laten versturen door de beter gesorteerde webshop.

Deelname

Leden van een Medical Social Club ondertekenen een toestemmingsverklaring waarmee zij stichting Suver Nuver toestemming geven om namens hem/haar vijf cannabisplanten te kweken waarvan cannabisolie met THC kan worden gemaakt. De THC-olie wordt vervolgens (de eerste keer) gratis aan de leden geleverd met de mogelijkheid tot een donatie aan de stichting.

Medicinale werking van cannabisolie

In Amerika hebben cannabisextracten zich reeds bewezen. Het gaat dan met name om gebruik door patiënten met de ziekte van Crohn, slapeloosheid, reumatische aandoeningen, ontstekingsziektes, het syndroom van Ehlers-Danlos, de ziekte van Lyme en een aantal andere ziektebeelden.

De onwetendheid en desinformatie over de medicinale kracht van cannabisolie zijn voor stichting Suver Nuver reden om een ruimte te creëren waar mensen naartoe kunnen komen om informatie en ervaringen uit te wisselen.

De mensen achter stichting Suver Nuver hopen dat de activiteiten van de Medical Social Club leiden tot een bredere erkenning van de medicinale waarde van cannabisolie in Nederland.

Zie ook:
cannabisolie in Amsterdam
cannabisolie in Groningen

Back To Top