Skip to content
Utrecht Suver Nuver

Utrecht

In december 2017 is de cannabis social club Suver Nuver gevestigd in Utrecht. Het doel van de social club is het verstrekken van informatie over wietolie, in het bijzonder THC-olie. Naast informatie over THC-olie, verstrekken zij ook de THC-olie zelf.

Let op: zij verstrekken de olie niet ter plaatse. De olie wordt pas verstrekt nadat u zich heeft ingeschreven middels het aanmeldingsformulier. Wanneer u zich heeft ingeschreven bent u officieel lid. Door THC-olie te verstrekken wordt voorzien in de persoonlijke behoeften van de leden van de social club.

Suver Nuver wil fungeren als schakel tussen patiënten, growers (mensen die cannabis telen om medicinale redenen) en extracters (mensen die een cannabisextract maken).

Het belangrijkste streven van Suver Nuver is het bieden van een ontmoetingsplek waar leden ervaringen en informatie met elkaar kunnen delen. Met de oprichting van de social clubs hoopt Suver Nuver over legalisatie van cannabis voor medicinaal gebruik (denk aan: THC-olie) weer nieuw leven in te blazen.

De social clubs zijn tot stand gekomen vanuit stichting Suver Nuver en voorziet in een behoefte aan extracten (in het bijzonder THC-olie). De stichting heeft op het moment van schrijven (medio 2018) circa 10.000 leden.

Naast Utrecht heeft Suver Nuver vestigingen in: Amsterdam, Eindhoven, Friesland, Groningen, Kerkrade, Rijswijk en Zwolle.

Adres:
Laan van Nieuw Guinea 95
3531 JE Utrecht
De social club is open op: maandagmiddag van 13:00 – 17:00

Back To Top