Skip to content

THC-olie kopen

Wilt u THC-olie wil kopen, of eerst simpelweg meer lezen over THC-olie? Dan bent u hier op de juiste plek. Dit is een overzicht van alles wat bekend is over THC-olie, de beste manieren om eraan te komen en de risico’s die dienen te worden vermeden.

Wat is THC-olie?

Voordat we kunnen bespreken hoe u THC-olie aanschaft, is het zaak om te bekijken wat THC-olie precies is. Een product mag de naam THC-olie namelijk pas dragen op een bepaald punt. Wanneer een olie meer dan 0,05 procent THC bevat, spreken we van een THC-olie. Dat betekent dan ook dat alle andere oliën, die aan te schaffen zijn in bijvoorbeeld webshops of gezondheidswinkels, niet meer dan 0,05 procent THC bevatten. Meer dan dat percentage betekent meteen dat de verkoop ervan niet meer is toegestaan. (Voor de oplettende lezer: inderdaad, voorheen was dit percentage 0,2 procent, een stuk hoger dan de huidige 0,05 procent.)

De inspectie die verantwoordelijk is voor het toezicht op dit soort zaken, heeft deze duidelijke grens gesteld. Producten met meer dan 0,05 procent THC worden formeel gezien als producten die vallen binnen de Opiumwet. Met als gevolg dat deze producten niet in de winkel mogen liggen als bijvoorbeeld zomaar een voedingssupplement.

Het entourage-effect

Voordat we overgaan op mogelijkheden waarmee men dan wél aan THC-olie komt, eerst nog even een ander belangrijk punt. Wie CBD-olie gebruikt en het (onder de liefhebbers) welbekende entourage-effect wil bereiken, heeft aan 0,05% THC alleen niet genoeg. Voor dit effect is het namelijk belangrijk om naast CBD meer dan 0,05% THC in te nemen. Oftewel: de CBD-olie die in de webshops en gezondheidswinkels ligt bevat helaas te weinig THC (0,05%) voor het entourage effect.

THC olie kopenHoe u aan THC-olie komt

Wie THC-olie wil kopen, heeft vier mogelijkheden. De eerste is de apotheek. Maar wie THC-olie bij de apotheek wil aanschaffen, heeft een huisarts nodig die dat voorschrijft. En de meeste huisartsen hebben daar hun twijfels bij.

THC-olie zelf maken

De tweede optie is zelf aan de slag gaan. Vaak is het mogelijk om in een webshop hulpmiddelen aan te schaffen waarmee u zelf THC-olie kunt produceren. Een voorbeeld is de cannolator van Stichting Mediwiet. Deze cannolators zijn namelijk wél gewoon volledig legaal. Vervolgens volgt u enkele stappen waarmee u met die paar hulpmiddelen tot een volledig product komt dat u in eerste instantie zo graag wilde – uw geheel eigen THC-olie, dus.

Cannabis Social Clubs

De derde optie is lid worden van een Cannabis Social Club. Cannabis Social Clubs zijn verenigingen/stichtingen die op heel veel plekken te vinden zijn. Om een concreet voorbeeld te noemen: alleen in Barcelona zijn er al zo’n driehonderd. Zo’n vereniging/stichting produceert als club wietolie en verdeelt de wietolie onder de leden. De focus ligt hierbij niet op commercie, maar op gezondheid. Alles gebeurt volledig legaal. De clubs zijn toegestaan, omdat ze onderdeel uitmaken van decriminaliserende politiek. De overheid laat ze dus hun gang gaan, zolang ze het juiste doel voor ogen houden.

THC-olie-producent

De laatste mogelijkheid is door zelf in contact te komen met een producent van THC-olie. Uiteraard leveren zij niet op het internet, omdat dat dus verboden is, maar er zijn genoeg mogelijkheden om een tussenpersoon te vinden die u met de producent in contact brengt. Deze producent kan de THC-olie vervolgens aan u ter beschikking stellen.

Wat maakt een THC-olie-producent betrouwbaar?

Om een goede producent te kiezen, staat één voorwaarde wat ons betreft op de belangrijkste plaats: de verhouding tot het testen op verontreinigingen. De productie van THC-olie begint soms op bijvoorbeeld zomaar een zolderkamer. Of een andere simpele plek waar wiet wordt gekweekt. Wanneer kwekers tijdens dit proces last krijgen van ongedierte zoals spint, kiezen velen ervoor om de planten te bewerken met pesticiden, oftewel chemische bestrijdingsmiddelen. Dat betekent dat wanneer vervolgens een extract van het knipafval wordt gemaakt, er meteen een goede kans bestaat dat het resultaat diezelfde chemische bestrijdingsmiddelen bevat.

Daarom dus het belang van zo’n professionele organisatie. Iedere producent van THC-olie, en iedere Cannabis Social Club, zal de producten niet alleen laten testen op de hoeveelheid THC, maar ook op verontreinigingen. Gelukkig zijn hiervoor allerlei onderzoeksmogelijkheden beschikbaar. De beste producten zijn dan ook geheel vrijgemaakt van pesticiden, zodat de gebruiker weet dat inname zonder risico’s is, volledig natuurlijk.

Concreet aanbod van THC-olie

Wij kunnen de laatste twee genoemde mogelijkheden persoonlijk aanbieden. Of beter gezegd: wij kunnen u dus op twee manieren verder helpen. Wij kennen verschillende Cannabis Social Clubs en wij hebben nauw contact met THC-producenten waarvan u THC-olie kunt kopen. Mocht u met zo’n organisatie in contact willen komen, dan kunt u dat aan ons laten weten. Neem hiervoor contact met ons op.

Back To Top