Skip to content
Eindhoven THC-olie

Eindhoven

U wilt meer weten over THC-olie en bent woonachtig in Eindhoven? Dan is de Tongelresestraat 430 te Eindhoven het juiste adres voor u.

Het betreft een voorlichtingscafé over wietolie, in het bijzonder THC-olie. Wietolie wordt vaak gebruikt door mensen waarbij reguliere medicijnen niet meer helpen.

Rinus Beintema (voorman van stichting Suver Nuver) krijgt veel te maken met mensen die uitbehandeld zijn in pijnpoli’s, of mensen met heftige ziektebeelden. Deze mensen hopen dan met THC-olie verlichting te krijgen. Het bestanddeel THC valt onder de Opiumwet. Rinus doet er alles aan om THC uit de illegaliteit te krijgen.

Eindhovenaar Henk Krol opende de club. Henk weet eigen ervaring wat wietolie kan betekenen voor mensen. Het is volgens hem een feit dat heel veel mensen baat hebben bij wietolie. Hij heeft het aan zijn eigen moeder gegeven die heel veel pijnklachten had en er absoluut baat bij had. Henk juicht toe dat er meer onderzoek naar wietolie wordt gedaan.

In het wietcafé/voorlichtingscafé kun je geen wietolie kopen, je kunt je wel inschrijven. Na een donatie krijg je dan een proefpakketje THC-olie thuis gestuurd. Het café is geopend op vrijdagmiddag van 13:00 tot 17:00.

Naast Eindhoven heeft de social club Suver Nuver vestigingen in: Amsterdam, Utrecht, Friesland, Groningen, Kerkrade, Rijswijk en Zwolle.

Back To Top