Skip to content
Groningen

Groningen

Cannabisolie in Groningen

Groningen is sinds 1 mei 2016 een cannabisolie-informatiepunt rijker. Aan de Oostersingel in de stad is de Medical Social Club Suver Nuver neergestreken. De Medical Social Club is een plek waar je – naar draagkracht – medicinale cannabisolie tegen allerlei klachten kan kopen.

Je kan lid worden van de besloten Medical Social Club. Tegen donatie (de prijs die je er voor over hebt) wordt er dan cannabisolie met THC aan je verstrekt.

Medicinale cannabisolie met THC mag in Nederland alleen op doktersrecept worden verstrekt. Hetgeen de Medical Social Club doet is dus verboden.

Doel van de club

Er dient een rechtspositie te komen voor zowel de kwekers, coffeeshops als de social clubs. De initiatiefnemers van de club hopen dit te bereiken door een discussie over het drugsbeleid uit te lokken. Het doel van de discussie is dat er legalisatie komt van het kweken van de cannabisplant. Van de legaal gekweekte plant kan men dan zelf cannabisolie maken.

Zie ook:
cannabisolie in Friesland
cannabisolie in Amsterdam

Wenst u CBD-producten en THC-gerelateerde producten naar Groningen of een andere stad te laten verzenden? Dat kan via de volgende webshop.

Back To Top