skip to Main Content

Capsules met THC-olie

Er zijn mensen die graag van THC willen genieten, maar die liever geen THC-olie nemen. In dat geval zijn THC-capsules een uitkomst. Bij gebruik van capsules heeft u bijvoorbeeld geen last van de smaak van olie – sommigen vinden die onprettig. Daarnaast zijn capsules gewoon ontzettend makkelijk. Wij zullen hieronder uiteenzetten waarom THC-capsules een verstandig besluit zijn, en hoe u eraan komt.

THC capsules

Waarom THC-capsules gebruiken

Zoals al even genoemd, hebben de capsules geen smaak. Ook zijn ze geurloos. Dat betekent dat ze voor iedereen gewoon in te nemen zijn. Daar komt bij dat een capsule altijd dezelfde dosering is, waardoor u niet iedere keer hoeft te bepalen hoeveel u precies neemt. Per capsule weet u dus exact wat u binnenkrijgt. Daarom zijn ze ook zo makkelijk voor onderweg. Zo kunt u bijvoorbeeld in de trein, bus, of in het vliegtuig gewoon even een capsule innemen. THC-capsules kunnen net als andere capsules simpelweg worden ingenomen met een slokje water – of een ander drankje.

Verschil tussen THC-capsules en THC-olie

Tot slot is over het verschil tussen capsules en olie nog te melden dat olie – die onder de tong wordt gedruppeld – wordt opgenomen door het slijmvlies in uw mond. Dit heeft tot gevolg dat de THC zeer snel door het lichaam wordt opgenomen. Bij capsules gaat dat anders. Dan komt de THC pas in de maag vrij. Het duurt daarom wat langer voordat de THC zijn uitwerking heeft.

Zelf THC-capsules maken

Het is helaas bij wet verboden om THC-producten kant-en-klaar op het internet aan te bieden. Daarom zijn deze producten niet online verkrijgbaar. Maar daar hebben wij iets op verzonnen – dat wél gewoon legaal is. De oplossing is dat u zelf aan de slag gaat. De gespecialiseerde webshops leveren de hulpmiddelen, en u maakt de producten. Dat is zo gedaan. De webshops hebben lege capsules die volledig veganistisch zijn, en die u geheel op eigen houtje kunt vullen met THC-olie. Veganistische capsules betekenen niet alleen dat tevens veganisten ze kunnen gebruiken, maar ook dat de capsules sneller oplossen. Hierdoor gaat de THC net wat sneller werken.

Hoeveel THC zit er in één zo’n capsule?

De hoeveelheid THC per capsule hangt volledig af van het percentage THC-olie dat u erin stopt. Stel dat u een THC-olie gebruikt van 5%, met 10 milliliter. Dan bevat het flesje in totaal ongeveer 500 milligram THC. 10 milliliter is in totaal ongeveer 250 druppels. Dit betekent dan weer dat ieder druppeltje op zichzelf 2 milligram bevat. Hoeveel er uiteindelijk in de capsule zit, is dus aan u – de maker. Zo behoudt u de controle over de kracht.

Dosering THC-capsules

Ook voor de dosering van het aantal capsules dat u inneemt, geldt dat u zelf de belangrijkste beoordelaar bent. U weet zelf het best hoe de capsules op uw lichaam en geest werken. Voor de beginner raden wij aan om het even aan te kijken met slechts 1 capsule op een dag. Wanneer u dit enkele dagen doet, merkt u vanzelf of dit te weinig is of misschien al precies goed. Mocht het te weinig zijn, wacht dan toch nog even. Pas na een aantal dagen achten wij het volledig verantwoord om de dosering te verhogen. Vanaf dat moment neemt u dus 2 capsules per dag. Maar dus alleen als de ervaring u dat geleerd heeft.

Hoe te gebruiken

Het is al even voorbijgekomen, maar voor de goede orde nog een heldere uitleg van de manier waarop u de capsule inneemt. Leg de capsule op het puntje van uw tong, en slik deze vervolgens door onder begeleiding van een flinke slok water. Neem daarna nog een aantal slokken water.

Heeft u nog vragen? Wij willen deze heel graag beantwoorden. U kunt gerust contact met ons opnemen via het contactformulier.

Back To Top

U heeft zich succesvol ingeschreven voor de nieuwsbrief.

Foutmelding

THColie.nl will use the information you provide on this form to be in touch with you and to provide updates and marketing.