Skip to content
Waarom word ik niet high van mijn THC-olie

Waarom word ik niet high van mijn THC-olie?

Ingezonden vraag: Hallo, ik ben een vrouw van middelbare leeftijd en ik gebruik al een aantal maanden THC-olie. Ik gebruik de sterke olie van Suver Nuver. Echter, ik merk er weinig van. Wanneer ik een halve pipet neem voel ik nog steeds niets. Geen high. Hoe komt dat?

Productiemethode

Het ligt aan de productiemethode. Suver Nuver maakt geen extractie met alcohol, maar zij stoppen de wiet in een groot vat en voegen daar kokosolie aan toe. Ze weken de cannabis dus in kokosolie. Vervolgens koken ze het een tijdje en gieten de kokosolie daarna af door een zeef. Op deze wijze ontstaat het eindproduct wat ze aan de patiënten verstrekken.

Het bovenstaande zorgt ervoor dat de hoeveelheid werkzame stoffen die in de THC-olie zitten kan variëren. Dat varieert al naargelang de hoeveelheid wiet, want de ene kilo wiet is de andere kilo wiet niet.

Onze mening is dat de manier van THC-olie maken door Suver Nuver minder efficiënt is dan wanneer je het met alcohol doet. Middels alcohol-extractie onttrek je meer werkzame stoffen. Dus met andere woorden: maak eens zelf THC-olie middels alcohol and you’ll be surprised.

Als je met alcohol werkt dan maak je een extract en de olie die daar af komt is bijna altijd zo’n beetje hetzelfde. Bijna altijd ligt het THC-percentage ergens rond de 75%. En als je die gaat verdunnen dan krijg je dus altijd een sterkte die bijna altijd hetzelfde is.

Zelfzorgmiddel

Suver Nuver helpt mensen aan THC-olie. Onzes inziens een enorm goed initiatief. Helaas blijven de mensen daarmee wel afhankelijk van Suver Nuver. Terwijl als je het zelf gaat maken je daarmee de regie in eigen hand neemt.

 

Back To Top