Skip to content
Bang voor THC-olie

Bang voor THC-olie?

Veel mensen zijn bang gemaakt voor THC-olie. Echter, hier is geen reden toe.

Waarom hoef je niet bang te zijn voor THC-olie?

THC-olie verandert mensen of men het nou recreationeel of medicinaal gebruikt. THC-olie geeft afstandelijkheid en stimuleert het relativeringsvermogen. Voor mensen met een ziekte of kwaal is dat een goede zaak, ze verliezen hun fixatie op hun problemen. Daarnaast houd je altijd de controle, iets wat bij de harddrug alcohol niet het geval is. Tip! Durf schijnbare zekerheden los te laten en durf de zaken eens van een hele andere kant te bekijken.

Alle punten die te maken hebben met blowen zijn essentieel anders dan de punten die te maken hebben met het gebruik van THC-olie.

Medicinale bijwerking

THC-olie neem je vanwege de medicinale bijwerking, het is niet de bedoeling dat je er high van raakt. Het over ontspannen gevoel (stoned) wat je hebt bij blowen (roken van een joint) heb je niet bij het innemen van THC-olie, tenzij je heel veel THC-druppels inneemt natuurlijk. Het is altijd de bedoeling dat je zo weinig mogelijk druppels inneemt. Op deze wijze kan je normaal blijven functioneren, maar heb je minder last van de ziekte of kwaal.

Back To Top