Skip to content
Suver Nuver Social Club

Social Club Suver Nuver

Als gebruiker van cannabisolie sta je niet alleen. Het aantal mensen dat regelmatig cannabisolie gebruikt, groeit hard. Online bestaan er verschillende fora waar cannabisoliegebruikers ervaringen kunnen delen. Ook bestaan er plekken waar cannabisoliegebruikers en geïnteresseerden elkaar in levende lijve kunnen ontmoeten. Eén van de belangrijkste ontmoetingsplekken voor gebruikers van cannabisolie (CBD-olie en THC-olie) zijn de Medical Social Clubs van Stichting Suver Nuver.

Groeiend aantal Social Clubs

De Stichting Suver Nuver is begonnen in Friesland. De eerstopgerichte Social Club van Suver Nuver bevindt zich dan ook in deze provincie. Inmiddels kent de stichting meerdere Medical Social Clubs:

  • Social Club Leeuwarden
  • Social Club Zwolle
  • Social Club Groningen
  • Social Club Zen (in Amsterdam)
  • Social Club Almelo
  • Social Club Parkstad (in Kerkrade)
  • Social Club Rijswijk
  • Social Club Utrecht
  • Social Club Eindhoven

Het aantal Social Clubs van Stichting Suver Nuver groeit hard. Begin 2017 telde Suver Nuver nog vier Social Clubs (Leeuwarden, Zwolle, Groningen, Amsterdam), maar begin maart 2018 is dat aantal al gegroeid tot negen.

De snelle groei is een krachtig signaal dat er duidelijke een behoefte bestaat aan plekken waar cannabisoliegebruikers elkaar kunnen ontmoeten.

Adressen Social Clubs

Hoe werken de Social Clubs

In de Social Clubs vinden iedere week inloopbijeenkomsten plaats die gemiddeld zo’n drie uur duren. Deze bijeenkomsten zijn er niet alleen voor cannabisoliegebruikers. Iedereen die om wat voor reden dan ook is geïnteresseerd in cannabisolie mag tijdens een bijeenkomst binnenlopen. Je kan bijvoorbeeld denken aan familieleden, vrienden en kennissen van cannabisoliegebruikers.

Overweeg je zelf cannabisolie te gaan gebruiken of ben je net begonnen met het gebruik van cannabisolie, dan zijn de Social Clubs van Suver Nuver de ideale plek om in contact te komen met mensen die meer ervaring hebben met gebruik van cannabisolie. Wellicht kunnen deze ervaren gebruikers jou nog wat goede tips geven.

Facebook-groep

Wij kunnen ons voorstellen dat het voor sommige mensen een drempel kan zijn om meteen een live evenement voor cannabisoliegebruikers te bezoeken. In dat geval kunnen wij je adviseren om in ieder geval lid te worden van de Facebook-groep (Medical) Social Club(s) Nederland. Dat is een zeer laagdrempelige manier om in contact te komen met anderen die ook geïnteresseerd zijn in wietolie en aanverwante onderwerpen.

Suver Nuver levert ook cannabisolie

Naast de Medical Social Clubs ontplooit de Stichting Suver Nuver ook nog andere activiteiten. Het belangrijkste en meest omstreden van deze andere activiteiten is het produceren en verstrekken van THC-houdende cannabisolie. De stichting is hier op 2 oktober 2015 mee begonnen.

Naar eigen zeggen is deze actie een groot succes. Zieken uit alle lagen van de bevolking melden zich aan en de stichting ontvangt veel positieve reacties uit binnen- en buitenland.

Echter het zonder recept verstrekken van THC-olie is niet helemaal legaal. Door dit toch te doen hoopt Stichting Suver Nuver een proefproces uit te lokken met als uiteindelijk doel legalisatie van de medicinale wietteelt.

Back To Top