Skip to content
THC-wietolie apotheek

THC-wietolie van de apotheek

THC-wietolie bij apotheek

Momenteel kunt u slechts bij twee apotheken in Nederland THC-wietolie kopen op doktersrecept, één van de twee apotheken is: de Transvaal apotheek in Den-Haag. Het assortiment bestaat uit vier varianten, elk met een inhoud van 10 ml. De THC-wietolie kan worden opgehaald, of per post worden verzonden naar een adres in Nederland.

De wiet voor deze THC-wietolie wordt verstrekt door de enige legale wietkweker in Nederland (Bedrocan uit Veendam). Toch is er lastig aan te komen omdat dokters huiverig zijn en veel zorgverzekeraars de kosten niet dekken. Heel veel mensen maken daardoor zelf al jaren hun THC-wietolie.

THC-olie apotheek

 

 

 

De overige kosten bedragen:

€ 6,00 voor medicatiebegeleiding
€ 4,00 voor verzending per post
€ 8,00 voor aangetekende verzending per post

Welke variant bij u past is afhankelijk van uw klachten en situatie. In overleg met uw huisarts kan er worden bepaald welke variant voor u geschikt is. Wietolie met THC valt onder de Opiumwet en wordt derhalve niet verstrekt zonder doktersrecept. U kunt het recept digitaal aanleveren via de website.

Contact en openingstijden medicinale THC-wietolie apotheek Transvaal:
Kempstraat 113
2572 GC Den Haag
Afdeling cannabis
Ma.-Vr.: 10:00 – 17:00
Telefoon: 070-3469314 (menukeuze 1)
E-mail: cannabis.transvaalapotheek@ezorg.nl

Helaas zijn de THC-wietoliën niet opgenomen in het basisvergoedingspakket. Er zijn echter verzekeraars die vanuit de aanvullende verzekering willen vergoeden. Neem contact op met uw zorgverzekeraar om dit te bepalen. Indien uw zorgverzekeraar wilt vergoeden, dan wordt er een schriftelijke machtiging verstrekt. Met de schriftelijke machtiging kan de Transvaal apotheek rechtstreeks bij de verzekeraar claimen en krijgt u geen factuur.

Back To Top