Skip to content
THC-olie-online-kopen

THC-olie online kopen 

In verschillende CBD-webshops vind je een breed assortiment aan CBD-producten, maar je zult er geen THC-olie aantreffen. Cannabisolie op basis van Tetrahydrocannabinol (THC) is namelijk alleen op recept verkrijgbaar bij gespecialiseerde apothekers. Een voorbeeld is Apotheek SMA uit Rosmalen.

Cannabiszorg.nl

Apotheek SMA is niet de eerste apotheek met cannabisolie in het assortiment. Tot zover wij hebben kunnen ontdekken, komt die eer toe aan Transvaal Apotheek in Den Haag. Wel is Apotheek SMA de eerste apotheker die THC-olie online verkoopt. Hiervoor heeft deze apotheker een speciale website gelanceerd: Cannabiszorg.nl.

Team Cannabiszorg

Voor de bereiding van CBD- en THC-olie heeft Apotheek SMA een gespecialiseerd team samengesteld. Dit team bestaat uit de apotheker J.E. Everts, dr. N. Leenders, dr. T. Postma en R. Postma.

Voor de productie van de cannabisolie maakt Team Cannabiszorg gebruik van cannabis gekweekt door het Bureau voor Medicinale Cannabis (BMC). Het BMC is een overheidsinstelling die zich bezighoudt met de productie van cannabis voor medicinale en wetenschappelijke doeleinden.

De cannabis van BMC is geproduceerd onder gestandaardiseerde omstandigheden. Hierdoor is de cannabis van BMC van een constante kwaliteit. Ook het feit dat de THC-olie is bereid door een erkende apotheker komt de kwaliteit ten goede.

Deze hoge kwaliteit en de overheidsbemoeienis vertaalt zich wel naar een relatief hoge prijs. Op Cannabiszorg.nl kost een potje THC-olie van 10 ml tussen de 45 en 180 euro afhankelijk van de concentratie THC. Hoe meer THC hoe hoger de prijs.

Onverdunde THC-olie

Wat verder bijzonder is, is dat Team Cannabiszorg op aanvraag ook onverdunde THC-olie produceert. Deze onverdunde cannabisolie bevat maar liefst 75% THC.

Het Team Cannabiszorg besloot om deze service aan te bieden naar aanleiding van verschillende aanvragen van patiënten.

De bereiding van onverdunde THC-cannabisolie vindt alleen plaats in uitzonderlijke individuele gevallen en na overleg met zowel de patiënt als de arts.

Zelf THC-olie maken

Zoals wij hierboven ook al aangaven, is THC-olie alleen op recept verkrijgbaar en THC-olie is bij een erkende apotheker aan de prijzige kant.

Gelukkig bestaat er een alternatief. Men kan namelijk vrij eenvoudig zelf THC-olie maken.

Back To Top