Skip to content
Sex

Sex

Cannabisolie en sex?

Sex en het gebruik van cannabisolie… een interessante combinatie. Soms krijgen wij vragen binnen van mensen die willen weten of cannabisolie hun sexleven kan verbeteren. Kan cannabisolie het libido verhogen? Zorgt cannabisolie voor betere orgasmen? Kan cannabisolie gebruikt worden als massageolie?

Als antwoord leggen wij dan eerst uit, dat wij een serieus platform zijn. Daarna geven wij toch een paar aanwijzingen hoe cannabisolie kan helpen om het plezier in sex te verhogen. De mens is nu eenmaal een seksueel wezen en als cannabisolie kan helpen bij een gezond sexleven, dan vinden wij dat alleen maar mooi meegenomen.

Cannabisolie als glijmiddel

Een paar jaar geleden is een cannabisolie (in de vorm van een spray) op de markt gekomen die speciaal is gemaakt voor de positieve stimulering van de vagina: Foria. Het product is een mengsel van cannabisolie en kokosolie. Volgens de producent is Foria in de eerste plaats bedoeld om menstruale ongemakken tegen te gaan, maar daarnaast werkt Foria ook libido verhogend. Op de website van Foria getuigen diverse vrouwen van de heerlijke sex die zij hebben dankzij Foria.

Omdat Foria naast CBD ook THC bevat, zal je dit product niet tegenkomen in de winkel.

Cannabisolie voor sex-massage

Volgens het alternatieve online platform RollingStoned (tegenwoordig CNNBS.nl) kan cannabisolie ook gebruikt worden voor erotische massages. De cannabisolie werkt daarbij niet alleen als massageolie, maar de werkende stof in de cannabisolie (CBD) kan ook de spieren ontspannen en eventuele pijntjes verzachten. Op deze manier kan cannabisolie het plezier in sex verhogen.

Back To Top