Skip to content
THC pasta

THC-pasta

Een dikke olieachtige substantie met een hoge concentratie THC. Dat is de definitie van THC-pasta. De hoeveelheid THC kan zelfs oplopen tot boven de 80%.

Gebruik THC-pasta

THC-pasta wordt op twee manieren gebruikt:

· THC-pasta als ingrediënt voor wietolie (THC-olie)

· THC-pasta direct innemen

THC-pasta in wietolie

Om wietolie te maken mengt men THC-pasta met hennepzaadolie of een andere plantaardige olie. Doel is de THC-pasta dusdanig te verdunnen, dat het risico op een high wordt geminimaliseerd.

In THC-wietolie zit gemiddeld tussen de 2% en 10% Tetrahydrocannabinol (THC). Zolang men zich houdt aan de voorgeschreven dosis is het risico op een high minimaal.

Dit zit anders bij THC-pasta. Vanwege de zeer hoge concentratie THC heeft men er maar heel weinig van nodig om er high van te worden.

Toch nemen sommige patiënten dat graag op de koop toe, vanwege het hoge geneeskrachtig potentieel van THC-pasta.

THC pasta spuitTHC-pasta direct innemen

Hoewel THC-pasta effectief kan zijn bij diverse aandoeningen, krijgt vooral de werking van THC-pasta bij kanker veel aandacht.

Dit komt voor een deel door de Canadees Rick Simpson. In de jaren 90 van de Twintigste Eeuw ging hij voor het eerst THC-pasta maken. Naar eigen zeggen heeft het gebruik van THC-pasta hem genezen van huidkanker.

Hierna ging hij het gebruik van THC-pasta promoten en hij werd al gauw beroemd in heel Noord-Amerika. Daarom noemen ze daar THC-pasta ook wel Rick Simpson Oil (RSO).

Bij welke vormen van kanker THC-pasta effectief kan zijn, is eigenlijk nog steeds grotendeels onbekend. Er zijn genoeg positieve gebruikersverhalen van mensen die zeggen met behulp van Rick Simpson Oil van kanker te zijn genezen, maar er is vrijwel geen wetenschappelijk onderzoek gedaan.

Het laatste woord is hier dus nog niet over gezegd. Wie meer wil weten over dit onderwerp raden wij het artikel Cannabis(olie) aan op de website van KWF Kankerbestrijding. Dit artikel is zeer uitgebreid en verrassend genuanceerd.

THC-pasta maken

U kunt THC-pasta zelf maken, want de benodigde instrumenten zijn zeer betaalbaar en het proces is niet moeilijk. THC-pasta wordt gemaakt door middel van warme extractie.

Het belangrijkste wat u nodig heeft, is een cannolator. Dit is extractieapparaat waarmee u de nuttige stoffen uit cannabis kunt extraheren door middel van verhitting. Daarnaast heeft u nog andere spullen nodig, zoals een bekerglas en een thermometer.

Er zijn pakketten op de markt waarin vrijwel alle instrumenten zitten die u nodig heeft om THC-pasta te maken. Meestal zitten bij deze pakketten ook instructies over hoe u THC-pasta maakt met een cannolator.

THC-pasta kopen

U kunt er ook voor kiezen om THC-pasta te kopen, maar hou er dan wel rekening mee, dat dit niet legaal is. De kans dat u wordt gearresteerd is heel klein, maar wij zouden liegen als wij zouden beweren dat er helemaal geen risico’s zijn.

Vanwege de illegaliteit is er ook weinig formele controle op de kwaliteit van THC-pasta. Het is daarom belangrijk dat u uw THC-pasta koopt bij een betrouwbare verkoper.

Als u niemand kent, neem dan contact met ons op. Wij kunnen u in contact brengen met een betrouwbare verkoper die THC-pasta levert van goede kwaliteit.

Let op: Koop nooit zomaar THC-pasta online bij een verkoper die u via Google heeft gevonden. Dan kunt u makkelijk worden opgelicht of u ontvangt een product van inferieure kwaliteit.

Meer weten: wilt u meer weten over THC-pasta, neem dan contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder

Back To Top