Skip to content
de Tuinen CBD-olie

De Tuinen – CBD-olie

CBD-olie te koop bij De Tuinen?

De Tuinen (tegenwoordig Holland & Barrett) is een Nederlandse keten van winkels waarbij de gezondheid centraal staat. Deze drogisterij heeft een bijzondere winkelformule die aansluit op de huidige maatschappelijke ontwikkelingen. Het bedrijf bestaat sinds 1980 en is uitgegroeid tot één van de grootste drogisterijen in Nederland. Eind 2015 hebben zij de CBD-producten van Jacob Hooy opgenomen in het assortiment.

Jacob Hooy is een Noord-Hollandse groothandel. Op de Nieuwmarkt in Amsterdam is de firma Jacob Hooy in 1743 begonnen met de verkoop van kruiden en specerijen. Zo’n 275 jaar later staat Jacob Hooy nog steeds voor vakmanschap en kwaliteit. Met zijn belangstelling vóór en kennis ván bloemen, planten, zaden, wortels en vruchten blijft Jacob Hooy dan ook onverminderd waarde hechten aan alles wat natuurlijk en oorspronkelijk is. Jacob Hooy draagt zijn kennis uit en levert aan groot-, en kleinhandel over de hele wereld.

Sinds 2015 hebben zij een aantal CBD-producten opgenomen in het assortiment. De CBD-producten zijn: CBD-olie, CBD-spray, CBD-huidolie, CBD-crème en CBD-zeep.

Bovengenoemde CBD-producten zijn niet alleen bij de betere drogist (denk aan: DA drogist en Kruidvat), maar ook bij de betere CBD-webshops.

Back To Top