Skip to content
CBD-olie kopen Kruidvat

CBD-olie kopen bij de Kruidvat

CBD-olie kopen bij de Kruidvat. Naast specialistische online en offline winkels, wordt CBD-olie ook steeds vaker verkocht door grote, landelijke winkelketens. Dit geldt onder andere voor Kruidvat, ETOS en DA.

Kruidvat huismerk CBD-olie

De verkoop van CBD-olie door drogisterijketens met honderden winkels is een duidelijk signaal dat CBD-olie steeds normaler wordt. Door CBD-olie in het assortiment op te nemen, laten deze bekende winkelketens zien dat zij vertrouwen hebben in de kwaliteit en het nut van CBD-olie. Kruidvat weet zich daarbij te onderscheiden door het aanbieden van een huismerk CBD-olie.

Een huismerk betekent dat het logo van de Kruidvat duidelijk zichtbaar is op de verpakking. Wat Kruidvat daar eigenlijk mee zegt, is dat de managers van het bedrijf zoveel vertrouwen hebben in de kwaliteit van de eigen CBD-olie, dat zij bereid zijn daar de vertrouwenwekkende merknaam Kruidvat aan te binden. Op de bedrijfswebsite van Kruidvat staat over producten met het Kruidvat-huismerk het volgende:

“Deze hebben een goede prijs, goede kwaliteit en zijn goed getest. Daar krijg je gegarandeerd een goed gevoel van! Kruidvat Eigen Merk producten kun je herkennen aan het rode logo. Alle Eigen Merk producten voldoen 11 kwaliteitseisen”.

Geen CBD-speciaalzaak

Naast het eigen huismerk, verkoopt de Kruidvat ook CBD-olie van Jacob Hooy en van Lucovitaal. Kruidvat verkoopt in totaal acht CBD-producten. Dit is vergelijkbaar met directe concurrenten als DA en ETOS.

Het aantal CBD-producten bij deze bedrijven is ietwat beperkt, omdat zij winkelformules kennen waarbij een breed assortiment een belangrijk kenmerk is. Het zijn nu eenmaal geen CBD-speciaalzaken.

Back To Top