Skip to content
Cannabisolie Dokters van Morgen

Cannabisolie – Dokters van morgen

Wanneer komt cannabisolie op Dokters van morgen?

Ken jij het programma Dokters van morgen? Dit televisieprogramma van de AVRO en TROS gaat over spraakmakende innovaties in de zorg en over baanbrekende nieuwe medische inzichten. Het lijkt ons dat cannabisolie perfect zou passen binnen dit format.

Het gebruik van cannabisolie heeft de afgelopen paar jaar een enorme vlucht genomen. Dit geldt voor THC-olie, maar ook voor CBD-olie. Tot pakweg twee jaar geleden waren nog maar weinig mensen op de hoogte van de geneeskrachtige werking van Cannabidiol (CBD). Inmiddels is CBD-olie algemeen verkrijgbaar bij zowel gespecialiseerde CBD-webshops als bij landelijke detailhandelsketens.

Daarnaast hebben wij de afgelopen jaren een sterke stijging kunnen waarnemen van het aantal wetenschappelijke onderzoeken naar de werking van de meest bekende cannabinoïden bij zeer uiteenlopende medische aandoeningen. Ook onderzoekt men het potentieel van minder bekende stoffen uit de cannabisplant, zoals Cannabigerol (CBG).

Wij weten zeker dat er voldoende patiënten en artsen zijn die presentatrice Antoinette Hertsenberg graag te woord zullen staan.

Conclusie: cannabisolie is een perfect thema voor het TV-programma ‘Dokters van morgen’.

Back To Top