Skip to content
ETOS CBD-olie

CBD-olie Etos

ETOS verkoopt CBD-wietolie

Ja, beste lezer, je leest het goed, ook de ETOS verkoopt sinds kort CBD-wietolie. Eerder schreven wij al dat wietolie steeds minder taboe is. CBD-wietolie in de schappen van de ETOS is een nieuw bewijs voor de brede maatschappelijke acceptatie van CBD-olie.

Natural People

ETOS verkoopt CBD-olie van het merk Natural People. Van dit merk verkoopt ETOS het 10 ml-flesje en 30 ml-flesje.

DA en Kruidvat

ETOS is trouwens niet de enige grote retailer die recent besloot om CBD-producten te gaan verkopen. Ook DA en Kruidvat hebben sinds kort CBD-olie in hun assortiment. Kruidvat verkoopt wietolie zelfs als huismerk.

ETOS, DA, Kruidvat, dat zijn een paar megagrote nieuwe concurrenten voor de gespecialiseerde CBD-winkels. Toch zijn zij blij met de nieuwe competitie, om twee redenen.

Maatschappelijke acceptatie wietolie

De eerste reden is hierboven al gemeld: CBD-olie in het assortiment van grote retailers komt de maatschappelijk acceptatie van wietolie alleen maar ten goede. Vroeger dacht men bij wietolie meteen aan coffeeshops, maar die tijd ligt inmiddels ver achter ons.

Ten tweede betekent CBD-olie in de schappen van meer dan duizend ETOS-, Kruidvat- en DA-winkels dat het uitproberen van wietolie nog laagdrempeliger wordt. Dat juichen zij toe, omdat zij geloven dat er nog een groot gat zit tussen het aantal mensen voor wie wietolie nuttig kan zijn en het aantal mensen dat op dit moment al wietolie gebruikt. Vanuit de gespecialiseerde webwinkels wordt er hard gewerkt om dat gat te verkleinen.

Speciaalzaak

Ten slotte verkopen de ETOS, Kruidvat en DA slechts een beperkt aantal CBD-producten. In die zin zijn het geen echte concurrenten van de gespecialiseerde CBD-webshops, aangezien zij in hun webshop een veel uitgebreider assortiment aan CBD-producten verkopen. Hierdoor kunnen zij iedereen het CBD-product aanbieden dat het beste past bij zijn of haar behoefte.

Back To Top